Föreningen

Vi samlar klätterintresserade i Helsingborg kring ett klättergym där man kan träna, titta, lära och umgås med likasinnade.

Under de senaste åren har klätterväggen tagit form. Det finns idag flera bouldersektioner samt ledbara högväggar, vilket ger ett komplett varierande klättergym med allt från lätta nybörjarleder, tunga boulders till tekniska högväggar. På sikt hoppas vi även att kunna utbygga och förbättra utbudet.

Vi riktar oss till tjejer och killar i alla åldergrupper.För barn mellan 7-18 år har vi har vi organiserad klätterverksamhet. Se Barn & Ungdom. Är du helt ny och inte kan klättra själv kan du börja med en ”prova-på-klättring”. Vi erbjuder nybörjarklättring för dig som har blivit gripen men inte riktigt kommit igång. Fokus ligger på säkerhet och teknik, därutöver har träffen ett socialt sikte; att skapa sig ett nätverk i klubben när man är ny. Se Kurser.

Vanliga öppettiderna är tisdag och torsdag från 18:00 till 20:00. Klättergymmet har dock stängt under sommaren och semestertider. För aktuell information kolla in hemsidan. Klätterväggen är belägen i Ladan på Dalhems Fritidsgård.

Vi hoppas att du som så många andra skall upptäcka hur roligt det är att klättra. Du är välkommen att kika in i vår klubblokal på Dalhem. Det går också bra att båda ringa eller maila oss. Kontaktuppgifter finns under Styrelsen.

Glöm sen inte registrera dig för att få nyhetsbrev och andra meddelande via hemsidan.